Repeaters huren

Bent u op zoek naar flexibele en kosteneffectieve communicatieoplossingen? SMELT biedt verhuur van hoogwaardige netwerkapparatuur, zoals analoge, digitale en TETRA repeaters – de essentiële steunzenders voor uw communicatienetwerk. Onze service is landelijk beschikbaar en omvat professionele apparatuur van toonaangevende merken zoals Motorola.

Voor meer informatie over onze huur repeater oplossingen kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier gebruiken.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Repeaters huren begint bij SMELT

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan

Huren of Leasen van portofoons

Oplossingen op maar voor elke behoefte

Of u nu een enkel evenement organiseert, tijdelijk extra bereik nodig heeft, of een uitgebreid communicatienetwerk wilt opzetten, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke eisen. Onze repeaters zijn inzetbaar in diverse sectoren, zoals bij hulpdiensten, in de industrie, bij evenementen en in de bouw. Door te kiezen voor huur, vermijdt u grote investeringen en blijft u flexibel in het aanpassen van uw communicatienetwerk aan veranderende en soms tijdelijke omstandigheden. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor meer informatie, prijzen en voorwaarden. U kunt ons bereiken via +32 (0)3 36 135 36 of via het contactformulier op onze website.

Voordelen van het huren van netwerkapparatuur

Met het huren van onze netwerkapparatuur bent u verzekerd van de nieuwste technologie en optimale prestaties, zonder de kosten en het onderhoud van eigen apparatuur. Onze verhuurdiensten zijn inclusief transport, installatie en volledige technische ondersteuning. Voor langere projecten van meer dan een jaar bieden wij aantrekkelijke lease-opties.

Verhuur door heel Nederland

Wij leveren en installeren de netwerkapparatuur door heel Nederland en zorgen voor een soepele integratie in uw bestaande systemen. Onze deskundige technici staan klaar voor advies en ondersteuning tijdens het gehele traject, van site surveys tot de daadwerkelijke oplevering op de gehuurde datum. Wilt u meer informatie over onze huuroplossingen? Neem dan contact op met onze verhuurafdeling via het contactformulier of bel tijdens kantooruren naar +32 (0)3 36 135 36.

Onze verhuur repeaters

Netwerkapparatuur Huren: Een Economische Keuze

Verken de efficiënte oplossing voor uw communicatiebehoeften met onze netwerkapparatuur verhuurservice. Perfect voor tijdelijke projecten, evenementen of situaties waarin een robuust communicatienetwerk noodzakelijk is. Door te kiezen voor het huren van netwerkapparatuur zoals repeaters en basisstations, bespaart u aanzienlijk op initiële investeringen, onderhoudskosten en opslag. Tegelijkertijd garanderen we toegang tot de nieuwste technologieën en betrouwbare apparatuur van vooraanstaande merken zoals Motorola. Onze service omvat niet alleen de apparatuur, maar ook alle benodigde accessoires en deskundige ondersteuning gedurende de gehele huurperiode, of dat nu voor een dag is of voor meerdere maanden. Voor klanten met langere termijn behoeften hebben we ook aantrekkelijke lease-mogelijkheden. Kies voor het gemak en de kostenefficiëntie van het huren van netwerkapparatuur. Voor meer informatie over onze netwerkverhuurservice en de voordelen ervan, kunt u contact opnemen via het contactformulier of ons bellen tijdens kantooruren op +32 (0)3 36 135 36.

Ons assortiment

SMELT verkoopt megafoons van het bekende merk Monacor. Het merk biedt uitstekende kwaliteit en is gemakkelijk in gebruik. Hierdoor bent u verzekerd van het beste materiaal en biedt het de efficiëntie waar u naar op zoek bent. Graag informeren wij u verder over de producten en diensten die SMELT aanbiedt.

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink

Onze partners en merken