Analoge portofoonnetwerken

Sinds 2015 worden er meer digitale dan analoge netwerken gerealiseerd. Dit komt enerzijds doordat het grootste netwerk in Nederland (C2000) en België (ASTRID) gebaseerd is op de digitale TETRA techniek. Anderzijds komt het doordat de kosten voor eindgebruikers van technologieën als TETRA, DMR en dPMR steeds lager worden.

Analoge netwerken die tegenwoordig worden gerealiseerd, worden ingevuld met apparatuur uit de digitale assortimenten van fabrikanten, zoals het MOTOTRBO-assortiment van Motorola of NEXEDGE van Kenwood. Deze kunnen zowel analoog als digitaal worden ingezet. Daardoor zijn organisaties voorbereid op de toekomst, wanneer zij de overstap willen maken naar de digitale standaard. Zowel de Motorola infrastructuur DMR als TETRA bieden netwerkoperators de mogelijkheid om op eigen snelheid te migreren vanaf een verouderd analoog netwerk, zonder daarbij de portofoongebruikers te hinderen.

SMELT is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van portofoon netwerken en randapparatuur. We adviseren u deskundig, merkonafhankelijk en vrijblijvend over de mogelijkheden van portofoons binnen uw organisatie.

Contacteer onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina