Motorola IP Site Connect

Wilt u uw portofoonnetwerk met meerdere locaties kunnen verbinden? Met IP Site Connect van Motorola kunt u 15 locaties wereldwijd met elkaar verbinden.

SMELT is uw partner als het gaat om portofoon netwerken. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of contactformulier.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Motorola MOTOTRBO IP Site Connect

Met Motorola IP Site Connect breidt u gemakkelijk uw portofoon netwerk uit via een IP-verbinding. Zo kunt u gemakkelijk vanuit het hoofdkantoor in Overijssel de fabriek in Limburg aansturen. Of de vestiging in Shenzhen in China. Perfect voor locaties aan elkaar wilt koppelen. Met IP Site Connect kunt u ook het bereik van 1 locatie vergroten.

Voordelen van MOTOTRBO IP Site Connect

  • Netwerk tot 15 repeaters en 200 gebruikers.
  • Roamen tussen netwerken zonder onderbrekingen
  • Communiceer tussen verschillende locaties

Meerdere locaties of een groter bereik creeeren

Met IP Site Connect van Motorola kunt u eenvoudig 15 locaties met elkaar verbinden via een standaard IP-verbinding. Hierbij maakt het niet uit hoe ver de repeaters uit elkaar staan. Ze kunnen zelfs in verschillende werelddelen staan. Zolang de repeaters voorzien zijn van een IP-verbinding met het internet, kunt u onbegrensd communiceren met uw teams op alle verbonden locaties. Is uw locatie te groot om dekkend te krijgen met een enkele repeater of steunzender? U kunt IP Site Connect van Motorola ook gebruiken om het bereik op 1 locatie te vergroten door de repeaters te koppelen via een IP-verbinding. Dit kan zowel binnen als buiten. Door bijvoorbeeld de SLR1000 repeater van Motorola op strategische plekken op uw locatie te plaatsen, creëert u een soort groot robuust portofoon netwerk waarmee iedereen verbonden blijft.

Eenvoudig te onderhouden, upgraden en uitbreiden

De digitale repeaters van Motorola uit het MOTOTRBO-assortiment zijn eenvoudig te monitoren via de Motorola Repeater Diagnostics and Control software (RDAC). Hiermee krijgt u op afstand toegang tot alle locaties, zodat u gemakkelijk uw systeem kunt onderhouden, upgraden en configuratiewijzigingen kunt maken. Een extra repeater plaatsen op een locatie is eenvoudig: rust de nieuwe repeater uit op uw IP-netwerk en stel hem eenvoudig in via de Motorola RDAC-software.

Klaar voor de toekomst van uw onderneming of organisatie

IP Site Connect is een gemakkelijke upgrade van een conventioneel single-site portofoon netwerk. Naarmate uw bedrijf groeit, is het gemakkelijk om verder te upgraden van IP Site Connect naar een MOTOTRBO-trunkoplossing, zoals Capacity Plus of Capacity MAX. Neem contact op met SMELT om de mogelijkheden te bespreken van het integreren van portofoons binnen uw organisatie of onderneming.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Netwerkapparatuur geschikt voor IP Site Connect

Ons assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink