Motorola Capacity Plus

Bent u op zoek naar een oplossing om uw portofoonnetwerk uit te breiden naar meerdere gesprekskanalen? Dat kan met Capacity Plus van Motorola. Hiermee kunt u uw systeem uitvoeren met 16 digitale spraakkanalen.

SMELT is uw partner als het gaat om portofoonnetwerken. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of contactformulier.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Motorola MOTOTRBO Capacity Plus

Maximaliseer de communicatiecapaciteit van uw portofoonnetwerk met Motorola MOTOTRBO Capacity Plus. Vergroot de gespreksafhandeling en het dekkingsgebied, zonder meerdere frequenties te hoeven gebruiken. Capacity Plus is dé oplossing voor optimale communicatie in groeiende organisaties.

Voordelen van MOTOTRBO Capacity Plus

  • Ondersteunt to 1600 gebruikers op meerdere sites.
  • 3 keer meer capaciteit in vergelijking tot een analoog coventioneel trunking systeem
  • Trunk tot wel 16 digitale spraakkanalen

Schaalbare oplossing voor groeiende organisaties

Met MOTOTRBO Capacity Plus kunt u tot 1.600 gebruikers met elkaar laten verbinden, waarmee u de gespreksafhandeling en het dekkingsgebied vergroot. Met deze oplossing kunt u extra gesprekskanalen realiseren tot een maximum van 16 digitale spraakkanalen. Dit maakt het een ideale oplossing voor organisaties die voortdurend groeien en uitbreiden. Het MOTOTRBO Capacity Plus systeem integreert zowel spraak- en data-applicaties op één systeem, zoals GPS-locatie, sms, telemetrie en nog veel meer.

Onderhoudsgemak en upgrades

MOTOTRBO Capacity Plus ondersteunt de Motorola Repeater Diagnostics and Control software (RDAC). Daarmee kunt u uw netwerk vanaf een externe locatie bewaken en beheren. Dit maakt het eenvoudig om onderhoud, upgrades en configuratiewijzigingen uit te voeren zonder fysiek toegang te hebben tot het MOTOTRBO Capacity Plus systeem. Het toevoegen van nieuwe kanalen aan uw netwerk is net zo eenvoudig als het configureren van een nieuwe repeater.

Maak uw organisatie toekomstbestendig

MOTOTRBO Capacity Plus is een schaalbare oplossing die eenvoudig kan worden geüpgraded naarmate uw organisatie groeit. Ook heeft u de mogelijkheid om te upgraden van Capacity Plus Capacity MAX. Zo kan uw portofoonnetwerk moeiteloos meebewegen met de veranderende behoeften van uw organisatie. Neem contact op met SMELT om de integratie van MOTOTRBO in uw organisatie te bespreken.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Ons assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink